‘Eten van de Kromme Rijnstreek’ is niet alleen een smakelijk boek, maar staat ook vol met historische en culturele verhalen. We nemen jullie onder andere mee naar de tijd van de Romeinen, Noormannen en Franken en wat ze nou eigenlijk aten en hebben achtergelaten. Verder lees je meer over de historie van de kersen en over de invloed van de veiling op de landbouwproducten. En natuurlijk nog veel meer interessante historische en culturele weetjes. Wat er nú wordt gegeten en verbouwd lees je ook. Het zijn prachtige verhalen over tevreden varkentjes met krulstaart, koeien die mooie volvette melk geven tot aan bloemen die je kunt eten. Kortom, alles wat je wilt weten over de onder-nemers en hun heerlijke (streek)producten. Laat je verrassen door de grote variëteit van dit ‘kleine’ boekje: historische verhalen recepten, fietsroutes. Het heeft het allemaal. Geniet en eet smakelijk!
NBD Biblion: "Het vlot geschreven boek is geïllustreerd met kleurenfoto's. Gezien het sterk streekgebonden karakter van het boek zullen bewoners van de Kromme Rijnstreek en toeristen het boek waarderen."